Over ons

Over ons

ONZE MENSEN

Met een toegewijd team van vakmensen staat Kusters Installatietechniek klaar om hoogwaardig installatiewerk te leveren. Van elektromonteurs en volslagen loodgieters tot specialisten in warmte/koudetechniek.

Door al deze specialismen in huis te hebben, behouden wij controle over de kwaliteit en kunnen wij snel en effectief te werk gaan. Onze teamleden vullen elkaar aan, zowel op locatie als op kantoor. Samen zorgen wij ervoor dat alles perfect functioneert!

Maikel Kusters

Eigenaar

Erwin

Monteur

Erik

Monteur

Richard

Monteur

Nigel

Monteur

Loeck

Monteur

Ralph

Monteur

Tharina

Kantoor

Ivy

Kantoor

Tarig

Monteur

Over ons

Ons Verhaal

Wij zijn Kusters Installatietechniek, een familiebedrijf met een rijke historie in hoogwaardige installatietechnieken. Wat ooit begon als een klein lokaal bedrijf, is uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven. Wij richten ons op duurzame en innovatieve oplossingen en bieden diensten aan op het gebied van verwarming, ventilatie, sanitair en elektrische installaties.

Dankzij onze klantgerichte aanpak en vakmanschap hebben we een sterke reputatie opgebouwd in de sector. We blijven ons inzetten voor kwaliteit en betrouwbaarheid in elke opdracht die we uitvoeren.