Daken

Home
>
Diensten
>
Daken

Daken

De deskundige medewerkers van Kusters Installatietechniek helpen u graag met dak- en zinkwerk. U kunt bij ons terecht voor volledige dakbedekking op maat. 

Wij hebben ervaring met diverse soorten materialen. Afhankelijk van het soort dak (plat, hellend) en uw specifieke wensen adviseren wij u over de beste keuze voor uw dak. Voor platte daken benutten wij veelal EPDM, een hoogwaardig materiaal waar wij veel ervaring mee hebben.

Dakwerkzaamheden

Is uw dak aan vernieuwing toe? Bij Kusters Installatietechniek hebben wij een flinke dosis ervaring bij het onderhouden en vernieuwen van uw dak. 

Schuine daken, platte daken of bijvoorbeeld dakkapellen, wij staan voor u klaar om al uw dakwerkzaamheden uit te voeren.

Ontvang een adviesgesprek met onze specialisten en ontdek alle mogelijkheden voor uw dak. 

Isolatie of een lekkage?

Wilt u besparen op de energierekening door middel van het isoleren van uw dak? Ook dit kunnen wij voor u faciliteren. Hiermee verhoogt u ook uw wooncomfort in de winter en zomer.

Heeft u een lekkage? Dit moet uiteraard zo snel mogelijk verholpen worden, neem contact met ons en wij zullen u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. 

Vragen over daken of een adviesgesprek?