Warmtepompen

Home
>
Diensten
>
Warmtepompen

Warmtepompen

De focus van de lopende energietransitie ligt op het verduurzamen van onder andere CV-ketels en andere gasgestookte apparaten. Met een (hybride) warmtepomp verwarmt u de woning niet meer met gas maar met elektriciteit. Hiermee bespaart u niet alleen op de energierekening maar draag u ook uw steentje bij aan de vergroening van Nederland. 

Bij een nieuwe CV-ketel zal automatisch een (hybride) warmtepomp geplaatst moeten worden vanaf 2026

(Hybride) warmtepompen

Warmtepompen komen in veel verschillende soorten en maten, het kiezen van de juiste warmtepomp is daarom ook altijd maatwerk. Het is namelijk belangrijk dat de (hybride) warmtepomp de gehele woning kan verwarmen. Een te grote warmtepomp is een stuk duurder en wellicht niet nodig voor uw woning. 

Een all-electric warmtepomp draait uitsluitend op elektriciteit, in tegenstelling tot een hybride warmtepomp, die samenwerkt met aardgas.

Wilt u weten welke warmtepomp het beste bij uw situatie past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Bussen Kusters

Uw woning verduurzamen door een warmtepomp

Door van het gas af te gaan verlaagt u uw energierekening fors, dit komt omdat de tarieven voor elektriciteit een stuk lager liggen dan gas. Een warmtepomp i.c.m zonnepanelen zorgt voor een duurzamere woning waarbij u bijdraagt aan een duurzamere toekomst. 

Tijdens een adviesgesprek bekijken wij uw situatie en stemmen onze advies daarop af. 

Voor (jaarlijks) onderhoud kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij hebben onderhoudscontracten voor warmtepompen en staan klaar voor u wanneer u een storing heeft.

Benieuwd welke warmtepomp bij uw woning past? Neem vrijblijvend contact met ons op.